Direktlänk till Studiobild.nu 

Vad kan vi hjälpa till med?

EyeCap är ett konsultföretag inom områdena uppdragsfoto/-film och mätteknisk fotografering/filmning. Här finns specialkompetens för att studera snabba händelseförlopp i extrema miljöer. Vi har också utrustning för att ta de där bilderna eller filmerna från ovan, samt lång erfarenhet inom området videoredigering/digital bildbehandling. Vi utvecklar också programvara inom ovanstående områden. Läs mer under mjukvara eller gå direkt till vår webbshop. Hos oss kan ni även hyra utrustning för speciella tagningar, t ex steadicam, kamerakran, wirecam, högstativ eller fjärrstyrda kamerastativhuvuden. Kontakta oss för en lista på vad som finns att tillgå och aktuella priser.

HighSpeed

Digital höghastighetsfilmning för reklam- och inspektionsändamål. Och då pratar vi verkligen höghastighet, med högteknologiska japanska kameror som tar över 2 miljoner bilder/sek. Här blir även de snabbaste händelseförloppen synliga i slow-motion. 
Läs mer...

Aerial

Flygfoto och film för reklam- och inspektionsändamål. Vi har byggt och sålt drönare, filmat och fotograferat från luften i över tio år. I bolaget finns de myndighetstillstånd och försäkringar som krävs för att du som kund skall känna dig trygg med att vi gör det professionellt.
Läs mer...

Metodutveckling

Vi hjälper er att bygga nya fotosystem och hitta ett effektivt flöde genom hela processen. Det handlar ofta om att "tänka utanför boxen" och att inte gå vilse i all ny teknik. Fokus på resultat och att utnyttja tekniken på ett smart sätt.
Läs mer...