Medarbetare och affärsfilosofi

Torben Gustavsson
Grundare och VD

 

Min bakgrund: Jag har arbetat med kamerabaserad mätteknik sedan början av 90-talet. Startade eget 1998 efter en högskoleexamen i mediateknik. 
Bolagets affärsidé: Att erbjuda kunden ett effektivt, bekymmersfritt och helt igenom professionellt stöd inom vårt kompetensområde
Metod: Vi skall vara lyhörda för kundens önskemål, men samtidigt kunna styra och leda kamerabaserade projekt till framgång. Vi erbjuder det lilla företagets möjligheter till snabba beslut och nya metoder.
Kunder: Bland EyeCap AB´s återkommande kunder märks bland andra ÅF, SVT, TT-Spektra, Bonnier samt flera företag och myndigheter inom svensk och utländsk försvarssektor.
 
          Direktnummer: 
          070-555 77 20

          E-post: 
          torben@eyecap.se

 

Kompetenspoolen
Var och en expert inom sitt område

 

Istället för att anställa har vi under många års tid byggt upp ett unikt internationellt kontaktnät av egna företagare inom branschen. Det ger oss den flexibilitet som moderna kamerabaserade projekt kräver. När vi köper tjänster av varandra vet vi att det företag som levererar alltid gör sitt yttersta för att produkten skall leva upp till kravställningen. Några av de kompetenser vi regelbundet hyr in omfattar programmering (C#), 3D-modellering/visualisering, elektronikkonstruktion och kameraoperatörer med specialistkompetens.  

En stabil bas

Vi är sedan länge medlem i nordens största organisation för professionella fotografer. Här finns kunskap och erfarenhet avseende avtalsskrivning, prissättning, upphovsrätt med mera. Svenska Fotografers Förbund bevakar branschnyheter och hjälper oss ute på fältet att hålla oss uppdaterade på både teknik och juridik. Läs mer på sfoto.se